За нас

НАШИОТ ТИМ


Тим лидер Д-р Санџај Мехта

НАШИОТ ТИМ

Индус Медика е првична дијагностичка лабораторија во Источна Европа, специјализирана за хистопатологија – цитологија, микробиологија и биохемија предводена од нашиот експерт, д-р Санџај Мехта (MD, патолог).

Д-р Санџај Мехта има 38 години искуство во полето на патологија
Тој ја води својата лабораторија за патологија во Индија во Мумбаи Сити, која вклучува

1. Хистопатологија и цитологија
2. Клиничка патологија со биохемија
3. Микробиологија.

Тој има големо искуство во областа на

1. Алергија Тестирање, толкување и насоки во третманот.
2. Машки Неплодност:
• Анализа на семето со детален спермограм за откривање на абнормалност на спермата
• Антиспермни антитела
• Семето се мие со swim up технологија
3. Цитогенетски: Хромозомска абнормалност.

Тој е исто така поврзан со американската компанија за добивање мислење за третманот на ракот.

Тој е управен директор во аналитичките лаборатории на доктори, специјализиран за тестирање на храна, вода и фармацевтски лекови и е акредитиран од NABL за ISO 17025: 2005, FDA (Махараштра) и FSSAI (стандарди за безбедност на храна во Индија).

Индус Медика е прва од ваков вид патолошка лабораторија во Источна Европа со посебен акцент
• Детекција на рак.
• Неплодност
• Тестирање на алергија
• Цитогенетика

Објектот е воспоставен на столбовите на благосостојбата на човекот, здравјето и благосостојбата на животот и тоа е духот со кој работиме кон лекување на секој пациент кој доаѓа кај нас.

Санџај Мехта

Специјалист по патологија

Проф. Д-р. Снешана Дугановска
Специјалист по микробиологија и паразитологија

М-р. Сци. Мед. Д-р Јане Марков
Специјалист по медицинска биохемија

Д-р. Радица Дачева Цулибрк


Медицински лаборант

Живко Мутовиќ
Дипл. спец. мед. лабораториски аналитичар

Филип Петрески
Медицински лаборант

Елена СтефановскаПОТРЕБНА ВИ Е КОНСУЛТАЦИЈА СО ДОКТОР?

Закажете консултација со нашите доктори онлајн или преку телефонскиот број +389 (0)2 5511 325 или +389(0)75 55 03 34

indus-medika-logo

Индус Медика е првична дијагностичка лабораторија во Источна Европа, специјализирана за хистопатологија - цитологија, микробиологија и биохемија предводена од нашиот експерт, д-р Санџај Мехта (MD, патолог).
Објектот е воспоставен на столбовите на благосостојбата на човекот, здравјето и благосостојбата на животот и тоа е духот со кој работиме кон лекување на секој пациент кој доаѓа кај нас.

Recent Posts

Индус Медика 2018. Сите права задржани. powered by Wede Tech