За нас

ИНФОРМАЦИИ ЗА ИНДУС МЕДИКА


Што е Индус Медика?

ВРЕДНОСТИ


ДОКТОРИ


ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ


ИТНИ АНАЛИЗИ


ПЕРСОНАЛ


ДОМАШНА ПОСЕТА


ПАКЕТИ0123456789001234567890

ГОДИНИ СО ВАС

Долгогодишно искуство во областа на цитологија, микробиологија и биохемија.


01234567890

ДОКТОРИ

Suspendisse sed lorem elit. Aenean nec faucibus lacus. Phasellus ultrices risus vitae eros suscipit pellentesque.01234567890

ЛАБОРАТОРИИ

Etiam ante ante, molestie vitae cursus ac, pharetra euismod libero.


012345678900123456789001234567890

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Уште во самиот почеток на работата, Индус Медика стекна доверба кај повеќе од 200 пациенти.Индус Медика

ЗА НАС


За нас

Индус Медика е првична дијагностичка лабораторија во Источна Европа, специјализирана за хистопатологија – цитологија, микробиологија и биохемија предводена од нашиот експерт, д-р Санџај Мехта (MD, патолог).

Д-р Санџај Мехта има 38 години искуство во полето на патологија
Тој ја води својата лабораторија за патологија  во Индија во Мумбаи Сити, која вклучува

1. Хистопатологија и цитологија
2. Клиничка патологија со биохемија
3. Микробиологија.

Тој има големо искуство во областа на

1. Алергија Тестирање, толкување и насоки во третманот.
2. Машки Неплодност:
• Анализа на семето со детален спермограм за откривање на абнормалност на спермата
• Антиспермни антитела
• Семето се мие со swim up технологија
3. Цитогенетски: Хромозомска абнормалност.

Тој е исто така поврзан со американската компанија за добивање мислење за третманот на ракот.

Тој е управен директор во аналитичките лаборатории на доктори, специјализиран за тестирање на храна, вода и фармацевтски лекови и е акредитиран од NABL за ISO 17025: 2005, FDA (Махараштра) и FSSAI (стандарди за безбедност на храна во Индија).

Индус Медика е прва од ваков вид патолошка лабораторија во Источна Европа со посебен акцент
• Детекција на рак.
• Неплодност
• Тестирање на алергија
• Цитогенетика

Објектот е воспоставен на столбовите на благосостојбата на човекот, здравјето и благосостојбата на животот и тоа е духот со кој работиме кон лекување на секој пациент кој доаѓа кај нас.

ПРИДРУЖИ СЕ НА ТИМОТ

indus-medika-logo

Индус Медика е првична дијагностичка лабораторија во Источна Европа, специјализирана за хистопатологија - цитологија, микробиологија и биохемија предводена од нашиот експерт, д-р Санџај Мехта (MD, патолог).
Објектот е воспоставен на столбовите на благосостојбата на човекот, здравјето и благосостојбата на животот и тоа е духот со кој работиме кон лекување на секој пациент кој доаѓа кај нас.

Recent Posts

Индус Медика 2018. Сите права задржани. powered by Wede Tech