Каде може да не најдете?

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ


АДРЕСА

50-та Дивизија 24
1000, Скопје


Е-ПОШТА

info@indusmedika.com


ТЕЛЕФОН

+389 (0)2 5511 325


РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон. – Пет. 08:00 – 18:00
Сабота 08:00 – 16:00


Ние ќе ви одговориме во најкус можен рок

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКАИме (задолжително)

Е-пошта (задолжително)

Предмет

Порака (задолжително)

 


ИТЕН БРОЈ

+389 (0)2 5511 325
+389 (0)75 550 334


ДОМАШНА ПОСЕТА


Е-ПОШТА

info@indusmedika.mk

indus-medika-logo

Индус Медика е првична дијагностичка лабораторија во Источна Европа, специјализирана за хистопатологија - цитологија, микробиологија и биохемија предводена од нашиот експерт, д-р Санџај Мехта (MD, патолог).
Објектот е воспоставен на столбовите на благосостојбата на човекот, здравјето и благосостојбата на животот и тоа е духот со кој работиме кон лекување на секој пациент кој доаѓа кај нас.

Recent Posts

Индус Медика 2018. Сите права задржани. powered by Wede Tech