Индус Медика

БИОХЕМИЈА

Биохемиска лабораторија

БИОХЕМИЈА


Биохемиската лабораторија при ПЗУ “Индус Медика” Скопје се обврзува да Ви обезбеди брзи, прецизно изработени анализи, точни резултати, достапни консултации со нашиот доктор специјалист по медицинска биохемија во врска со Вашиот здравствен проблем и Вашите добиени резултати.

Наша единствена цел да имаме здрави и задоволни пациенти и да ја афирмираме превентивната важност за редовни лабораториски контроли пред манифестација на симптомите за некое одредено заболување.

Свесно и одговорно сугерираме грижата за Вашето здравје да го ставите во рацете на квалитетен, одговорен, искусен и добро обучен тим за работа со најновата врвна технологија со висок квалитет од светски размери и со одлично познавање на дијагностиката во медицинската биохемија.

Ви нудиме палета од 400 анализи и низа промотивни пакети за спортисти, трудници, пакети за репродуктивни хормони, пакети за туморски маркери на дојка, пакети за туморски маркери на гастроинтестинален тракт, тиреоидни пакети, ревматолошки пакет како и алерготестови.

Тимот во биохемиската лабораторија

ТИМ


Тимот го сочинуваат:

Д-р. Радица Дачева Цулибрк – специјалист по медицинска биохемија

Филип Петрески – дипл.спец.мед. лабораториски аналитичар

indus-medika-logo

Индус Медика е првична дијагностичка лабораторија во Источна Европа, специјализирана за хистопатологија - цитологија, микробиологија и биохемија предводена од нашиот експерт, д-р Санџај Мехта (MD, патолог).
Објектот е воспоставен на столбовите на благосостојбата на човекот, здравјето и благосостојбата на животот и тоа е духот со кој работиме кон лекување на секој пациент кој доаѓа кај нас.

Recent Posts

Индус Медика 2018. Сите права задржани. powered by Wede Tech