ВИСТИНСКАТА ЛАБОРАТОРИЈА ЗА ВАС

Постојана контрола на квалитетот, сериозен пристап кон процесот на работа.
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕЗА НАСЦИТОЛОГИЈА МИКРОБИОЛОГИЈА БИОХЕМИЈА

Дијагностичка лабораторија за цитологија, микробиологија и биохемија.
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕЗА НАСПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ

Професионалност во грижата за нашите пациенти и нивните најблиски.


ПОВЕЌЕ


МАТЕРИЈАЛ ЗА АНАЛИЗА

Примероци се земаат во текот на целото работно време на Индус Медика.


ПОВЕЌЕ


БРЗИ И ПРЕЦИЗНИ РЕЗУЛТАТИ

Резултатите од најголемиот број анализи се готови истиот ден, после 14 часот.


ПОВЕЌЕ


КОНСУЛТАЦИЈА СО ДОКТОР

Консултација со нашиот доктор специјалист во врска со добиените резултати.


ПОВЕЌЕ

цитологија

Бидете на сигурната страна

ЦИТОЛОГИЈА


Дијагностичка лабораторија за цитологија.


microbiology

Бактерии, вируси, габички или паразити

МИКРОБИОЛОГИЈА


Дијагностичка лабораторија за микробиологија.


биохемија

Телесни течности

БИОХЕМИЈА


Дијагностичка лабораторија за биохемија.РАБОТНО ВРЕМЕ


Лабораторијата е отворена за пациенти во следните термини.


Понеделник
08:00 – 18:00
Вторник
08:00 – 18:00
Среда
08:00 – 18:00
Четврток
08:00 – 18:00
Петок
08:00 – 18:00
Сабота
08:00 – 16:00
Недела
Не работи

indus-medika-logo

Индус Медика е првична дијагностичка лабораторија во Источна Европа, специјализирана за хистопатологија - цитологија, микробиологија и биохемија предводена од нашиот експерт, д-р Санџај Мехта (MD, патолог).
Објектот е воспоставен на столбовите на благосостојбата на човекот, здравјето и благосостојбата на животот и тоа е духот со кој работиме кон лекување на секој пациент кој доаѓа кај нас.

Recent Posts

Индус Медика 2018. Сите права задржани. powered by Wede Tech